Informacije

Zarja Kovis d.o.o.
Molkova pot 5,
1241 Kamnik

Tel.: (01) 83 08 600
E-pošta: info@zarja-kovis.si

 
 
 

Zadnja referenca

 

Energetski sistemi

Na naši dolgoletni zgodovini gradimo zaupanje in prihodnost. Podjetje Zarja Kovis d.o.o. se je z projektom ekoTerme Snovik načrtno usmerilo v energetske sisteme, ki temeljijo na obnovljivih virih energije. Naša okoljska odgovornost nam narekuje, da svojim cenjenim strankam ponudimo kvalitetne energetske sisteme, ki temeljijo na obnovljivih virih energije. Naša prednost je poznavanje področja OVE, od ideje do izvedbe, kos smo lahko velikim projektom, kot tudi svoje znanje uresničujemo pri manjših naročnikih.

Prednosti, ki jih prinašajo sistemi OVE:

 • cenejše ogrevanje (OVE niso le okolju prijaznejši energenti, ampak v večini primerov je tudi letni strošek potreben za ogrevanje manjši kot pri ogrevanju z kurilnim oljem),
 • učinkovitejši ogrevalni sistemi (sistemi ki temeljijo na OVE so tehnološko najnaprednejše tehnologije),
 • skrb za prihodnost okolja v katerem bivamo (z uporabo OVE izboljšujemo kakovost okolja v katerem bivamo in zmanjšujemo vplive na podnebne spremembe financiranje investicije s pomočjo nepovratnih sredstev),
 • neodvisnost od zunanjih energetskih virov (neodvisnost od zunanjih energetskih virov se odraža predvsem v nemoteni oskrbi, ni vpliva na vse višje cene fosilnih goriv,...).

Vedno se srečamo z vprašanjem »Kateri sistem izbrati?«. Odgovor na vprašanje ni vedno enostaven. V podjetju Zarja Kovis d.o.o. se odgovorov na vprašanja lotimo celovito in strokovno. Za vsako posamezno vprašanje skušamo poiskati najboljšo rešitev, ki optimizira želje naročnika iz lastnosti in izkoristke določenega sistema.

Naše izkušnje temeljijo na poznavanju večine OVE, ki jih lahko uspešno tudi kombiniramo in jih na ta način združimo v učinkovito celoto, ki optimizira oskrbo z potrebno energijo za vaš objekt.

SVETOVANJE

Da bo vaša odločitev lažja in pravilna vas v podjetju Zarja Kovis d.o.o. vabimo, da se oglasite pri nas ali pa nas pokličete na kontaktne telefonske številke. V našem podjetju delujejo strokovnjaki, ki so za svoje delo prejeli že številne strokovne nagrade s področja učinkovitih energetskih sistemov. Od nas lahko pričakujete le najboljše.

Kontaktirajte nas

 

 • Biomasa

  Biomasa

  Biomaso predstavljajo les, trave, energetske rastline, rastlinska olja...
  Več
   
 • Plin

  Plin

  Podjetje Zarja Kovis d.o.o. po pooblastilu distributerja Adria Plin upravlja s plinovodnim omrežjem v občini Kamnik.
  Več
   
 • Toplotne črpalke

  Toplotne črpalke

  Če želite učinkovito izrabo energije in pa varčno obratovanje, potem razmislite o nakupu toplotne črpalke.
  Več
   
 • Cevovodi

  Cevovodi

  Naša ponudba storitev zajema celovito ponudbo cevovodnih sistemov za montažne in proizvodnje hale.
  Več
   
 • Strojne inštalacije

  Strojne inštalacije

  Izvedba kakovostnih in tehnološko dovršenih strojnih instalacije se navezuje na celostno projektiranje instalacije.
  Več