Informacije

Zarja Kovis d.o.o.
Molkova pot 5,
1241 Kamnik

Tel.: (01) 83 08 600
E-pošta: info@zarja-kovis.si

 
 
 

Zadnja referenca

 

Plin

Plin

VSE NA ENEM MESTU

Zemeljski plin spada med fosilna goriva vendar kljub temu velja za precej čist in cenovno zelo dostopen energent. Z tehnološko dovršenimi kondenzacijskimi plinskimi kotli z visokim izkoristkom zemeljski plin velja za zeleni energetski vir, ki s svojimi tehničnimi in uporabnimi lastnostmi pridobiva vedno večjo veljavo.

Uporabo zemeljskega plina kot energetskega vira svetujemo vsem, ki imate možnost priklopa na plinovodno omrežje. Primeren je za novogradnje ali sanacije obstoječih potratnih kotlovnic. Sama instalacija zavzame malo prostora. V primeru, da se trenutno ogrevate na kurilno olje pa boste s prehodom na zemeljski plin pridobili še dodati prostor, saj ne potrebujete cisterne, ki vam zaseda prostor v kotlovnici.

Podjetjem svetujemo in pomagamo uresničiti soproizvodnjo elektrike in toplote (kogeneracija), ki je rešitev prihodnosti za vse večje porabnike, ki imajo možnost priklopa na plinovodno omrežje. Z vzpostavitvijo kogeneracije si lahko podjetje zniža stroške ogrevanja tudi 40%. 

Podjetje Zarja Kovis d.o.o. se lahko pohvali z številnimi referencami na področju izgradnje kogeneracij, in številnimi zadovoljnimi uporabniki zemeljskega plina.

plin, plinske instalacije, dobava plina

Nudimo vam celovito storitev Vse na enem mestu. Pri nas lahko v celoti uredite vse potrebne postopke, da se tudi vaš objekt priklopi na zemeljski plin.

 

Prednosti zemeljskega plina:

  • čist vir energije
  • odlične tehnološke lastnosti
  • cenovno dostopen
  • prihranek na prostoru saj ni potrebe po cisterni
  • sprotno plačevanje porabe. 

Za svetovanje ali izdelavo brezplačne informativne ponudbe nas kontaktirajte.