Informacije

Zarja Kovis d.o.o.
Molkova pot 5,
1241 Kamnik

Tel.: (01) 83 08 600
E-pošta: info@zarja-kovis.si

 
 
 

Zadnja referenca

 
 
 
 

Dobrodošli na straneh podjetja ZARJA EKOENERGIJA d.o.o.

Dobrodošli na straneh podjetja ZARJA EKOENERGIJA d.o.o.


Podpora in informacije za uporabnike daljinskega ogrevanja na lesno biomaso.
Podjetje Zarja Ekoenergija d.o.o. upravlja z dvema daljinskima sistemoma na lesno biomaso in svojim uporabnikom zagotavlja čist vir toplote iz obnovljivih virov energije. Našim uporabnikom nudimo celovito podporo in pomoč pri zagotavljanju nemotene oskrbe s toplotno energijo. 

K okolju naravnano podjetje ZARJA EKOENERGIJA d.o.o. ima sklenjene dve dolgoročni koncesiji za opravljanje javne službe oskrbe s toplotno energijo iz obnovljivih virov, zato smo zgradili dve sodobni kotlovnici na lesno biomaso z tehnologijo, ki je prijazna lokalnemu okolju in mu hkrati nudi tudi možnost, da sodeluje pri zagotavljanju lesnega goriva iz lokalnega okolja. Sistem daljinskega ogrevanja tako ni le prijazen do lokalnega okolja ampak z njim tudi sodeluje.

Našo vizijo k čistejšemu okolju tako že uresničujemo v občini Semič in v občini Moravče, kjer že obratujeta sistema daljinskega ogrevanja iz okolju prijaznega energenta, hkrati pa nadaljujemo naše poslanstvo in že vodimo aktivnosti za postavitev novega sistema na lesno biomaso v občini Sodražica.

 


Uporabnikom sistema daljinskega ogrevanja na lesno biomaso smo na voljo na naših kontaktnih številkah za vsa vprašanja, pomoč in informacije. Prav tako vas vljudno vabimo, da se nam oglasite, če vas zanima predstavitev naših projektov. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja ali pa vas z kratko predstavitvijo popeljali skozi  vse faze projekta izgradnje okolju prijaznega ogrevanja iz obnovljivih virov energije!

Pokličite nas!